Over Ons

EMS Revolution is een exclusieve, moderne trainingsstudio.

EMS Revolution / Over Ons

Wie zijn we?

EMS Revolution is een exclusieve, strakke en warme trainingsstudio waar je persoonlijk begeleid wordt door één van onze personal trainers. Met meer dan 9 jaar ervaring in de sportindustrie, zijn wij bij uitstek geschikt om u te helpen aan een strak en slank lichaam. Nadat wij de ontwikkelingen op de EMS-markt nauwkeurig gevolgd hadden, voelden wij ons genoodzaakt om over te stappen van ‘reguliere’ trainingen naar EMS-Trainingen.

Door de begeleiding van onze personal trainers zal iedere training gericht zijn op uw persoonlijke doelen, waardoor u effectiever en efficiënter traint. Naast het trainen zelf, zal uw personal trainer u ook hulp bieden op het gebied van voeding, zodat u uw doelen sneller kunt behalen.

EMS Revolution is opgericht in 2019, en met meer dan 100 vaste sporters in het eerste jaar, is het al een groot succes! Van professionele sporters tot mindervaliden, EMS Revolution is er voor iedereen!

Eén van de personal trainers van EMS-Revolution

Mental Revolution

De mens bestaat grofweg uit 3 delen: fysieke, emotionele en rationele intelligentie. Met EMS Mental Revolution worden al deze gebieden geactiveerd om uw volledige potentie te benutten. Tegenwoordig heeft iedereen het druk. ‘Q) Hoe gaat het? A) Ja lekker…DRUK. Tegelijkertijd zijn er allerlei tegenstrijdige fysieke signalen (non-verbale) signalen die heel anders doen suggereren. Bij EMS Mental Revolution gebruiken wij deze signalen om onze volledige intelligentie congruent te krijgen, oftewel in lijn met elkaar.

Wat reiken wij de deelnemer aan? Inzicht krijgen in onderliggende onbewuste patronen die ervoor zorgen dat bij spanning de eenheid van onze intelligentie uit elkaar valt. Mensen die stress ervaren, een burn-out hebben, of dreigen te krijgen, hebben de vicieuze cirkel waarin zij zitten te doorbreken. EMS Training is een toegankelijke wijze van bewegen waarbij men een eerste stap zet in de goede richting. Met de EMS Mental Revolution bieden wij een training aan waarbij wij kiezen voor een holistische aanpak.

Sociale contacten

Persoonlijke ontwikkeling

Vrije tijd

Werk

Openingstijden

Maandag (ochtend) 08:00-12:00
Maandag (avond) 16:30-20.30
Dinsdag 08:00-12:00
Woensdag (ochtend) 08:00-12:00
Woensdag (middag) 16:30-20.30
Donderdag 08:00-12:00
Vrijdag (ochtend) 08:00-12:00
Vrijdag (middag) 16:30-20.30
Zaterdag 08:00-12:00
Zondag Gesloten

Locatie

Laan van Meerdervoort 197
2517 BB, Den Haag
Tram 3 halte ‘Conradkade’
Gratis parkeren in de straat 

Proeftraining Aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een proefles in te plannen.
Onze proeflessen zijn gratis indien u besluit door te trainen bij EMS Revolution, anders bedraagt de proefles slechts €10,-.