Smart Outdoor Fitness

Veilig buiten sporten? Wij maken dat mogelijk!

EMS Revolution / Outdoor Fitness

Smart Outdoor Fitness

Als sportschool zijnde vinden wij de gezondheid van onze sporters natuurlijk het belangrijkst. Wij hebben de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet gevolgd, en zien nu een mogelijkheid om weer veilig te gaan sporten. 

Derhalve bieden wij vanaf heden de ‘EMS-Revolution Smart Outdoor Trainingen’ aan. De trainingen zijn, zoals u van ons gewend bent, weer lekker intensief en conventioneel. Natuurlijk snappen wij dat het weer eventjes wennen is, en zullen wij de trainingen stapsgewijs opbouwen.

De Outdoor Trainingen bestaan uit reguliere sportoefeningen en er wordt dus geen gebruik gemaakt van EMS-technologieën. Echter kunt u er in overleg wel voor kiezen om buiten te trainen met EMS-apparaten.

Om de veiligheid van onze sporters te garanderen, worden de outdoor trainingen in kleine groepjes gegeven waarbij wij ons te alle tijden aan de RIVM-richtlijnen houden: de anderhalve meter afstand wordt continu gerespecteerd, én de groepsgrootte is altijd onder de 10.

Schrijf u nu in voor één van onze outdoor-sessies voor slechts €8,50 per sessie bij aanschaf van een rittenkaart.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor één van de Smart Outdoor Training sessies! Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen.

Locatie

Wij verzamelen bij EMS-Revolution en lopen vervolgens naar de trainingslocatie.

Datums & Tijden

Meer sessies volgen binnenkort.

Tarieven

Losse lessen: €10,-
Rittenkaart (10 lessen): €85,- (€8,50 per les)

Proeftraining Aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een proefles in te plannen.
Onze proeflessen zijn gratis indien u besluit door te trainen bij EMS Revolution, anders bedraagt de proefles slechts €10,-.